Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tanja Petrović i Marko osvojili najviše poena!

U večerašnjoj epizodi šoua "Ples sa zvezdama" zaigralo je šest parova koji su uz standarne i latino plesove pokazali svoje veštine u igranju. Nakon zajedničkog plesa i sabiranjem glasovima žirija, trenutno najveći broj poena imaju Tanja Petrović i Marko.

Ples sa zvezdama: Tanja Petrović i Marko osvojili najviše poena!



Ples sa zvezdama: Aleksandru Šapiću produkcija i takmičari priredili rođendansko iznenađenje!
Nakon što su se pojedinačno različitim plesovima predstavili četvoročlanom žiriju i gledaocima u devetoj epizodi humanitarnog šoua Ples sa zvezdama, šest parova ocenjivano je na kraju u plesnom duelu gde su se takmičili  borili jedni protiv drugih.

Kapiteni su izabrali svoje partnere i duel je mogao da počne. Prvu grupu čine finalisti: Ivan Mihailović, Tanja Bošković i Tanja Petrović zajedno sa svojim partnerima, dok drugu grupu koja sebe naziva "čestitamo" čine: Aleksandar Šapić, Vanesa Šokčić i Nigor. Nakon prikazanog zajedničkog plesa, žiri se složio da je ekipa "Čestitamo" bila mnogo bolja od ekipe "Fonalista", a posle sabiranja glasova, trenutno na tabeli vode Tanja Petrović i Marko, dok se Aleksandar Šapić i Slađa nalaze na poslednjem mestu.

Ipak, važno je napomenuti da i nakon ovog duela stanje na tabeli nije konačno jer je presek glasova tek u ponedeljak u 21h, pa gledaoci imaju mogućost da promene stanje na tabeli i izaberu koga će sutra poslati u pravi plesni duel.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>