Region

Svet

Kristina Kovač ispunila obećanje, snimila pesmu sa Doktorima!

Kristina Kovač nakon završetka šoua X Factor Adria održala je obećanje i sa svojim momcima iz grupe Doktori, snimila je obradu pesme “Umiru jeleni”, koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Kristina Kovač ispunila obećanje, snimila pesmu sa Doktorima!



Kristina Kovač pozvala sve talentovane ljude da se jave i učestvuju u njenom projektu (Video)
Iako je bila veoma razočarana, zato što  Doktori nisu pobedili u muzičkom takmičenju X Factor, Kristina Kovač ispunila je svoje obećanje i zajedno sa momcima snimila obradu pesme "Umiru jeleni".

"Ovo je pesma koju smo uvežbavali kao drugu po redu za finale “X Factora”, ali su “Doktori” ispali, pa nisu stigli da je otpevaju. Bilo nam je svima jako žao zbog toga, pa smo rešili da napravimo video-klip ovog izvođenja uživo jedne od najlepših balada sa prostora bivše Jugoslavije. Nešu Leptira sam imala prilike da upoznam kao dete, to je bio čovek koji je plenio i zračio dobrotom, humorom, inteligencijom i, najvažnije, emocijom", rekla je Kristina i dodala da je pokrenula hor "HardKorus" za sve one koji žele da se bave mejnstrim i pop muzikom.

"HardKorus" sam osnovala sa željom da pružim talentovanim mladim ljudima priliku da u radu sa mnom napreduju, da se bave inspirativnim umetničkim hobijem, da pevaju muziku koju vole uz moje mentorstvo, pa možda i kroz učešće u ovom horu muziku izaberu kao svoju glavnu profesiju", zaključila je Kristina.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Tu Jo Du

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>