Ljubav

Style

Šest stvari koje žene mogu da nauče od muškaraca

Žene često ne mogu da razumeju muškarce kada su veze u pitanju, ali postoji nekoliko stvari koje možete naučiti od njih. Verovali ili ne, zahvaljujući njima, naučićete kako da više volite i cenite sebe.

Šest stvari koje žene mogu da nauče od muškaraca



Iako često žene ne razumeju muško ponašanje i smatraju da, kad je veza u pitanju, muškarce treba učiti mnogo toga, kao na primer, kako da počiste za sobom, ima nekih stvari koje žene mogu naučiti od muškaraca.

Izjasnite se


Dok žene uglavnom svoje frustracije drže za sebe, muškarci imaju tendenciju da o njima govore odmah. Rezultat? Žene postaju još više frustrirane, dok u jednom trenutku ne eksplodiraju, a muškarac kaže šta ima za reći i nastavlja dalje sa svojim životom. O frustracijama treba govoriti, to oslobađa.

Drugačiji pogled

Žene mogu biti opsednute detaljima i zbog toga često ne vide širu sliku. Muškarcima je lakše sa sagledaju stvari na krupnom planu jer se ne zamaraju najsitnijim detaljima i analizama. Savet: pokušajte manje pažnje pridavati detaljima i osetićete to olakšanje.

Manje tračarenja

Niko ne voli da tračari, a opet svi ponekad to rade. Neumerena količina tračarenja izluđuje muškarce. Muškarcima je manje stalo do toga šta njihovi prijatelji rade i ne upoređuju se s njima. Žene su drugačije i ponekad bi trebalo da se ugledaju na muškarce kad je tračaranje u pitanju.

Manje zameranja

Iako se muškarac ženi izvini sto puta, žena i dalje oseća bes. Kad su muškarci u pitanju, žena bi trebala jako, jako da upropasti stvar da muškarac i nakon izvinjenja oseća bes. Negativna energija zbog ljutnje ne čini dobro, ali ženama je teško da puste neke stvari kad su povređene. Muškarci su u stanju da isključe ljutnju i krenu dalje.

Fokusirajte se na sebe

Žena se uči da mora da brine o drugima. Takve stvari shvataju iz ponašanja mama i baka tokom odrastanja. Zbog toga se mnoge žene izgube jer uvek stavljaju druge ispred sebe. Muškarac može imati porodicu, uspešnu karijeru i pobrinuće se za to da nastavi sa svojim hobijima i interesovanjima. I žene bi trebalo isto da postupaju.

Autor: J.B.
Izvor: Magazin.net
Foto: Ambro/freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>