Region

Svet

Mia Borisavljević: Muškarci će klečati preda mnom

Kao što smo juče pisali folk pevačica Mia Borisavljević vratila se sa odmora u Egiptu na kojem su joj se desile neobične stvari. Sem što je na nekoliko dana bila bez prtljaga, Egipćani su uspeli da joj prodaju i parfem pomoću koga će muškarci klečati pred njom.

Mia Borisavljević: Muškarci će klečati preda mnom



Kada je došla u Beograd i pokušala da oproba dejstvo parfem bila je razočarana jer su svi ispitanici rekli da ih parfem podseća na aromatične jelkice i ništa drugo.

"Prvo sam dala jednom drugu da ga omiriše, čisto da vidim kako deluje pre nego što ga upotrebim u nekoj "konkretnoj" situaciji. Pomirisao je bočicu i slatko se smejao, jer mu je parfem mirisao na aromatične jelkice u autu. Onda sam testirala na još jednom drugu, dala sam čak i drugaricama, ali svi su imali isti komentar", jadikuje Mia.

Ali kako našoj lepoj Mii ovakva sredstva nisu potrebna, priznaje da je samo bila radoznala:

"Samo sam htela da probam i to čudo koje ženama navodno pomaže da osvoje muškarce. Razočarala sam se, ali se ne predajem. Probaću i Kleopatrin recept za koji sam čula u Egiptu. Kako su mi objasnili ona je mirisna ulja stavljala na kolena, pa ko je hteo da oseti miris morao je da se sagne. Ma, klečaće muškarci ispred mene! Jedino ne znam da li će mi pomoći Kleopatrin recept i sve mi se čini da ću se dobro načekati dok to ne doživim."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>