Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Zejnep daje svoj život kako bi spasila Silu! (Foto)

Esma uporno prati Silu želeći da joj se osveti zbog gubitka bebe. Nakon što joj je Berzan rekao da odustane od svega i da joj neće pomoći, odlučuje da sam preuzme stvar u svoje ruke.

Serija Sila večeras: Zejnep daje svoj život kako bi spasila Silu! (Foto)



Serija Sila večeras: Sila odlazi od Borana, a Esma pokušava da je ubije pa puca u nju!
Sila koja je zbog Zejnep napustila Borana, žali se prijateljici kako ne zna šta da radi i kako je odluka o spasavanju braka isklučivo na Boranu. U međuvremenu, Sila je odlučila da se sastane sa Zejnep i razjasni celu situaciju, dok sede i razgovaraju u restoranu na vratima se pojavljuje Esma, koja seda za susedni sto i prati tok razgovora između dve suparnice. Zejnep priznaje Sili da je u jednom trenutku poželela da joj preuzme supruga, ali da je njegova ljubav prema njoj toliko jaka, da nijedna žena nema šanse da se umeša u njihov brak.

Sila je ubeđuje kako će i ona jednog dana pronaći muškarca koji će je voleti i ceniti kao Boran nju.  Berzan upozorava Borana da Esma ima pištolj i da traži Silu kako bi joj se osvetila. Uplašen za život svoje supruge, Boran obaveštava svoje ljude da je Esma u restoranu i da je naoružana, upozorava ih da je u stanju da puca i da sve vreme prate Esmu, kako ne bi pucala u njegovu suprugu.

Esma prilazi stolu i prekida razgovor između Sile i Zejnep, prisećajući se reči svog kolege, Zejnep shvata da je naoružana i spremna da ubije Silu. Zejnep govori Sili kako je vreme da krenu i pokušava da smiri Esmu kako ne bi napravila tragediju.



Esma vadi pištolj i uperi ga u Silu, obezbeđenje utrčava u restoran kako bi je sprečilo da puca- Zejnep pokušava da smiri situaciju i urazumi Esmu da ne povuče obarač. Na trenutk spušta pištolj. U momentu ulazi Boran koji uspaničeno pritrčava Sili, Esma se predomišlja i puca. Kako bi zaštitila Silu, Zejnep daje svoj život umesto nje i umire joj na rukama.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>