Region

Svet

Humano i veliko srce Seke Aleksić - sav prihod od Jutjub pregleda za pesmu Brodolom ide za pomoć ugroženima od poplava! (Video)

Kraljica estrade Seka Aleksić, odlučila je da sav prihod od Jutjub pregleda za pesmu Brodolom pokloni ugroženima od poplava. Poznata kao osoba velikog srca i pravi humanitarac, uvek je spremna da pomogne drugima, a ljudske tragedije je jako pogađaju. Nakon što je našu zemlju i region zadesila katastrofalna vremenska nepogoda, odlučila se i na ovakav korak.

Humano i veliko srce Seke Aleksić - sav prihod od Jutjub pregleda za pesmu Brodolom ide za pomoć ugroženima od poplava! (Video)



PREMIJERA: Seka Aleksić - Brodolom! Pogledajte koju poruku nosi novi spot! (Video)
Kraljica estrade nebrojano puta je pokazala svoju velikodušnost i nesebičnost, a otkako su poplave pogodile našu zemlju i region, Seka neumorno pomaže i daje sve od sebe kako bi se najugroženijem stanovništvu obezbedila potrebna pomoć.

Pored osvovnih životnih namirnica koje  je neumorno pakovala i slala ugroženima, Seka Aleksić je vrata svog doma otvorila dvema porodicama iz Obrenovca. Ipak, tu nije kraj i nikako ne planira da odustane od svojih namera za pomoć, odlučila je da, sav prihod od Jutjub pregleda za novi spot i pesmu "Brodolom" pokloni najugroženijima.

Spot "Brodolom" čiju je premijeru odložila zbog tragedije koja je zadesila Srbiju, BiH i Hrvatsku, posle samo dva dana obara rekorde gledanosti na Jutjubu, a Seka je još jednom dokazala zašto nosi epitet Kraljice estradnog neba.

Pozivamo sve da pogledaju spot za novu pesmu, koji je zaista vredan pažnje i šalje poučnu poruku, a time i pomognete ljudima koji su preko noći ostali bez ičega. Učestvujte i vi i poput kraljice estrade, budite humani i velikog srca.



Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>