Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Miloš Vujanović - Oprostio sam ocu sve!

Učesnik takmičenja Zvezde Granda Miloš Vujanović, imao je veoma teško detinjstvo, otac ga je napustio kada je imao samo dve godine. Dok je bio u braku sa njegovom majkom, njegov tata je istovremeno živeo i sa drugom ženom.

Zvezde Granda 2014: Miloš Vujanović - Oprostio sam ocu sve!



Zvezde Granda 2014: Ispali Peđa Vujić i Marija Stajić! (Video)
Miloš Vujanović trenutno se nalazi u finalu takmičenja Zvezde Granda, iako je pažnju privukao svojim glasom i stasom, mladi učesnik nerado priča o svom detinjstvu i kaže da ne želi da izaziva sažaljenje. Dodaje kako je sa ocem u odličnim odnosima i da se često viđaju:

"Razumite me, što ne želim da pričam o tome. Neću da me niko sažaljeva. Mogu vam samo reći da sam sad sa ocem u odličnim odnosima i da se često viđamo. Sve sam mu oprostio i zaboravio, rekao je Miloš za Kurir-info.rs i dodao da je ,preživeo dve saobraćajne nesreće.

"Prvi udes sam imao kao klinac. Pao sam s motora. Dobro sam prošao, kako je moglo biti. Najveću traumu sam doživeo zbog drugog udesa jer sam zadobio teške telesne povrede", priča Miloš za Kurir-info.rs.

"Bio sam bez svesti neko vreme. Noga mi je najviše stradala i morao sam da idem na operaciju. Ostao mi je veći ožiljak, pošto sam imao 14 kopči. Jedva sam ostao živ. Svaki dan zahvaljujem bogu što me je sačuvao. Moji saputnici su takođe bili povređeni. Vozač se ugruvao, a suvozač je pao u komu", zaključio je mladi takmičar Zvezda Granda.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Milos Vujanovic Drugi profil

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>