Region

Svet

Boris Stamenković bacio sve stvari Katarine Grujić!

Boris Stamenković iskoristio je priliku da u novoj emisiji koja će uskoro krenuti sa emitovanjem na TV Pink, pobaca sve one stvari, koje su ga užasno nervirale u garderoberu svoje devojke Katarine Grujić.

Boris Stamenković bacio sve stvari Katarine Grujić!



Katarina Grujić i Boris Stamenković uživaju u svojoj ljubavi i lepom vremenu! (Foto)
Iako njih dvoje odlično funkcionišu i zaljubljeniji su nego ikad,  Boris je u emisiji "Kraljevi stila" uspeo da se oslobodi svih krpica koje mu se ne sviđaju u Kaćinom ormaru. Autorka emisije, Marija Lazić daće mankenu hiljadu evra, sa kojima će on moći da obuče svoju dragu kako želi, a da se pre toga oslobodi svega onoga što mu se ne dopada u Kaćinom oblačenju.

"Konačno je došlo i mojih pet minuta. Sad ćemo da krenemo polako da izbacujemo zebre, leoparde, šljokice, bodlje", rekao je uzbuđeno Boris, dok je Kaća bila iznenađenja kada je videla koji delovi njene garderobe se njemu ne sviđaju.

Da li će Boris uspeti da pogodi Kaćin ukus i kupi joj adekvatne stvari, saznaćemo u ponedeljak od 21h na TV Pink, kada sa emitovanjem počinje nova emisija u kojoj će razne poznate zvezde imati priliku da promene svoj stil oblačenja svoje lepše polovine.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>