Region

Svet

Seka Aleksić podigla Banja Luku na noge! Kraljicu pre izlaska na scenu sačekalo iznenađenje! (Foto)

Seka Aleksić nastupila je sinoć u prepunom klubu u Banja Luci, gde je publici priredila spektakularan nastup i veče za pamćenja, a pred sam izlazak na scenu, kraljicu je u bekstejdžu sačekalo iznenađenje od 17-godišnjeg Siniše.

Seka Aleksić podigla Banja Luku na noge! Kraljicu pre izlaska na scenu sačekalo iznenađenje! (Foto)



PREMIJERA: Seka Aleksić - Brodolom! Pogledajte koju poruku nosi novi spot! (Video)
Popularna Kraljica estrade, kako je nazivaju njeni obožavaoci, dočekana je ovacijama, a pred sam izlazak na scenu, Seku Aleksić je u bekstejdžu sačekalo iznenađenje od njenog vernog fana, koje je potpuno raznežilo i oduševilo.

 


Klub je bio krcat, a napolju su ostali mnogobrojni fanovi, koji nisu imali tu sreću da sinoć uživaju u pesmama Seke Aleksić. Izlaskom na scenu pevačica je izazvala ovacije u publici, a nastup je započela pesmom "Mamurna". Kao i uvek, raspoložena Seka, bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim fanovima, koji je uvek dočekaju kao kraljicu.  Iako je samo nekoliko sati pred nastup u Banja Luci premijerno predstavila pesmu i spot za pesmu "Brodolom", Seka je bila iznenađena da je većina njenih obožavaoca, zajedno sa njom u glas pevala novi singl.

Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a zajedno uz "Aspirin" bend", Seka se potrudila da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom čitave večeri bio  na nogama. Na kraju, prezadovoljna pevačica zahvalila se publici na predivnoj večeri. Seka će večeras nastupiti u Dizeldorfu, gde će svojim obožavaocima u Nemačkoj sigurno prirediti još jedno nezaboravno veče.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>