Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila odlazi od Borana, a Esma pokušava da je ubije pa puca u nju!

Boran dovodi Zejnep u posetu Zeliji, a za to vreme Dilaver i Džener razgovaraju. On joj priznaje da je došao da se osveti Sili, ali da je na kraju našao novi život, te joj se zahvaljuje što ga je promenila i usrećila barem na kratko.

Serija Sila večeras: Sila odlazi od Borana, a Esma pokušava da je ubije pa puca u nju!



Boran i Sila se svađaju, gde Sila optužuje Borana da se previše zaneo i da nju smatra za neprijatelja, pa mu predlaže da se odvoje na kratko, na šta se Boran slaže dok Sila odlazi kod prijateljice.

Esma ne može da zaspi pa zove Berzana i pita ga da li je razmislio, ubeđujući ga da se osveti Sili, a Berzan odbija i moli je da ga više ne zove. Esmina prijateljica krije njen pištolj, da ga ne bi pronašla, na kraju slučajno obara čašu i shvata da Esma nije popila terapiju te da odbija da pije lekove.

Zejnep se savetuje sa doktorom u vezi sa Esmom, s obzirom da je odbila konzumaciju lekova, a doktor joj kaže kako je Esma opsednuta osvetom. S druge strane, Berzan joj preti da ako nastavi da se sveti, nešto veoma loše će joj se dogoditi, zbog čega Esma dobija napad i odlučuje sve sama da reši.



Esma prati Silu do kafića gde je nalazi, a pre toga je uspela da nađe pištolj koji je njena prijateljica sakrila. Za to vreme Berzan saznaje i prenosi Boranu koji hita u kafić, dok Esma drži uperen pištolj u Silu i na kraju puca u nju...

Autor: A.K.
Foto: Prinscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>