Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila otkriva Berzanu surovu istinu koja će mu potpuno promeniti život! (Foto)

Sila odlazi kod Berzana i govori mu kako je Zehlija pokušala zbog njega da ubije sebe i dete. Otkriva mu istinu da je dete koje Zehlija nosi njegovo i da zna da je silovao. Pokušava da u njemu izazove delić sažaljenja kako bi ostavio mladu devojku da u miru nastavi svoj život.

Serija Sila večeras: Sila otkriva Berzanu surovu istinu koja će mu potpuno promeniti život! (Foto)



Serija Sila večeras: Zehlija pokušava da ubije sebe i dete! Sila odlazi kod Berzana! (Foto)
Berzan od šoka nije u stanju da progovori ni reč, mirno sedeći u fotelji priseća se trenutka kako je na silu začeo dete sa Zehlijom, to ga veoma rastužuje i budi u njemu osećaj krivice zbog svega. Sila je dovela Zehliju u njihovu kuću zbog straha da će ponovo pokušati da naudi sebi i detetu. Boran je ljut na svoju suprugu, zato što je bez njegovog znanja otišla kod Berzana, a svesna je da joj je ta poseta mogla ugroziti život.

Narin i Bedar su zabrinute, jer se Dželil nije vratio kući. Narin obaveštava Silu da se sa njenim ocem događaju veoma čudne stvari i da sve češće dolazi jako kasno kući, zbog čega je njena majka veoma zabrinuta. Esma sve više upada u depresiju, pokušava da se oporavi od gubitka deteta, ali umesto da potraži pomoć lekara, smišlja osvetu za Silu, koju krivi za tragediju koja joj se dogodila.

Serija Sila večeras: Dilaver razmišlja o povratku u Mardin! Esma je u teškoj depresiji! (Foto)
Njena najbolja prijateljica je uplašena, jer oseća da će se dogoditi neka tragedija, koju nikako ne može da spreči, jer Esma pruža sve veći otpor. Bedar je veoma zabrinuta za Dželila i sve više sumnja da mu se nešto loše dogodilo, ipak Boran se pronalazi sa njim pored obale. Dželil mu objašnjava da je u velikim problemima i da je to razlog zbog kog beži od kuće. Zehlija je u strahu da su se odnosi između Borana i Sile narušili zbog nje.

Boran javlja Bedar da je sa Dželilom sve u redu i da su njih dovjica zajedno.Dželil govori zetu kako ima problema sa Feridinim stricem, on ga savetuje da se posle lečenja Bedar vrate u Mardin kako bi mogli da nastave normalan život, a da će se on i Sila brinuti o deci. Boran dolazi kući i zatiče Silu i Bedirhana u krevetu, takav prizor izaziva neverovatne emocije u njemu i u trenutku zaboravlja svaki sukob koji je imao sa svojom ženom.



Esma zove Berzana, ali joj on odbija poziv, ne želi više da bude deo njene igre.Berzan zbog saznanja da će postati otac potpuno menja svoje ponašanje. Zejnep se pojavljuje u Boranovoj kancelariji, govori mu kako je porodica najvažnija i kako želi da se vrati u Izmir. Posle razgovora sa svojom prijateljicom, Boran izlazi iz firme, gde ga dočekuje neprijatno iznenađenje, ispred njega se pojavljuje stric od Feride, čovek koji je pucao na njegovog najboljeg prijatelja.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>