Region

Svet

Region

Animirani film Tvrd orah u domaćim bioskopima od 5. juna (Foto+Video)

Nema oraha! Nema slave! - krilatica je junaka u novom animiranom crtaću "Tvrd orah" (Nut Job), koji u domaće bioskope dolazi 5. juna. Ovaj urnebesno zabavni animirani spekatkl donosi nam priču o prijateljstvu i požrtvovanosti kakvu do sada nismo imali prilike da vidimo.

Animirani film Tvrd orah u domaćim bioskopima od 5. juna (Foto+Video)



Marko Živić, Mina Lazarević, Dragan Vujić, Pavle Jerinić te mnogi drugi vrhunski srpski glumci udružili su glasove u novoj animiranoj hit pustolovini "Tvrd orah", priči o veverici koja sa svojim prijateljem pacovom planira da opljačka prodavnicu orašastih plodova!

Veverica Surli izbačena je iz svog parka i prisiljena da živi u velegradu u kome se nikako ne snalazi. Na sreću, jednog dana Surli naiđe na toplu i dobro snabdevenu prodavnicu koštunjavih plodova u kojoj pronalazi rešenje za sve svoje probleme. Kada dođe hladna i nemilosrdna zima, upravo će Surli i njegov novi dom pomoći starom društvu da prežive najsurovije godišnje doba.



U srpskoj verziji filma, kao posebna gošća, pojavljuje se i naša poznata pevačica Goca Tržan, koja je pozajmila glas veseloj veverici. Pogledajte trejler:



Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>