Region

Svet

Još nije kraj: Vladimir Stojković tužio Bojanu jer je promenila bravu u stanu?!

Vladimir Stojković podneo je tužbu protiv bivše supruge Bojane Rajić i to jer je promenila bravu na vratima stana koji joj je golman posle razvoda ustupio na doživotno korišćenje, a u kojem živi sa njihovim sinom Lavom (3).

Još nije kraj: Vladimir Stojković tužio Bojanu jer je promenila bravu u stanu?!



Bojana Rajić se uselila u stan Vladimira Stojkovića!
Iako je zvanično završen, izgleda da razvod između manekenke i golmana još nije gotov. Njih dvoje su se razveli na prvom ročištu, a sve nekretnine pripale su Vladimiru. Bojana se odrekla svega, pa i kuće na Dedinju, koju je prepisala na bivšeg supruga, a zauzvrat je dobila stan u kojem sada živi.

"Stojke je tužio Bojanu jer smatra da mora imati ključ od stana koji se vodi na njega. Rajićeva je promenila bravu jer je želela svoj mir, a on je poludeo što više ne može da je kontroliše", kaže neimenovani izvor i dodaje: "Oni su se zbog Lava sporazumno razveli, jer nisu želeli da mu prave probleme. Sin im je najvažniji i žele da ga zaštite. Očigledno da ne mogu da funkcionišu normalno i uvek moraju da se prepucavaju".

Ni Bojana ni Stojke nisu imali komentar na ove navode, ali je advokat Nebojša Perović prokomentarisao slučaj: "Ako je Stojković vlasnik tog stana i ima ključ, a njegova bivša supruga je zamenila bravu, onda ima pravo da je tuži jer je to smetanje državine. Bez obzira da li on tu dolazi ili ne, ona je njemu tom promenom sve onemogućila i moraće da vrati staru bravu".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-infor.rs
Foto: Ilustracija/ Twitter/Vladimir Stojkovic, Bojana Rajic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>