Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ispala je Lena Bogdanović! (Foto)

Lena Bogdanović ispala je iz šoua Ples sa zvezdama. Spektakularni šou je za nju i njenog partnera Mirka Kneževića završen, i to nakon plesnog duela u kojem su se našli sa Vanesom Šokčić i Vladom Todorovićem, koji su se na veliko iznenađenje žirija našli po treći put u dvoboju.

Ples sa zvezdama: Ispala je Lena Bogdanović! (Foto)



Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Vanesa Šokčić i Lena Bogdanović!
Prvi su na scenu šoua " Ples sa zvezdama" izašli Vanesa i Vlada, koji su plesali slou foks, dok su Lena i Mirko odigrali rumbu . Kometari žirija bili su dosta pozitivni, Marija je izjavila kako je Vanesa bila dosta bolja nego sinoć i da joj je kretanje bilo ravnomernije, dok su  Lena i Mirko bili malo nervozniji.



Publika u studiju bila je sjajno raspoložena i sve vreme je podržavala dueliste, koji nisu imali ni malo lak zadatak. Nakon pokazanih koreografija došao je i trenutak da sudije saopšte rezultati glasanja.Četvoročlani žiri u nešto izmenjenom sastavu ove večeri, odlučio je da večerašnje takmičenje napuštaju Lena Bogdanović i njen partner Mirko Knežević, koji su za svoje učešće u humanitarnom takmičenju dobili nagradu u vrednosti od hiljadu evra.

Dobijeni novac Lena je odlučila da pokloni za pomoć ugroženom stanovništvu koje su u katastrofalnim poplavama ostali bez krova nad glavom. Takođe, sav prihod od SMS glasova biće uplaćen na račun Vlade Srbije.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>