Region

Svet

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Vanesa Šokčić i Lena Bogdanović!

U plesni duel šoua Ples sa zvezdama ovog puta idu Vanesa Šokčić i Lena Bogdanović  sa svojim partnerima, dva para koja su sabiranjem SMS glasova publike i bodovima sudija osvojili najmanji broj poena ,a koji će takmičar večeras ispasti zavisiće isključivo od žirija.

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Vanesa Šokčić i Lena Bogdanović!



Ples sa zvezdama: Tanja i Marko imaju imunitet i oslobođeni su ispadanja!
Osma epizoda takmičenja  Ples sa zvezdama polako se privodi kraju, a u njoj se sedam parova takmičilo za prolazak dalje. Ipak, dva para odlaze u duel, a samo jedan od njih dobiće priliku da se vrati u šou i nastavi učešće u ovom takmičenju. Kako smo i najavali, ova epizoda bila je posebna po mnogo čemu, a i došlo je do promene pojedinih pravila.Tako su Tanja Petrović i njen plesni partner Marko, osvajanjem najvećeg broja poena od strane sudija, stekli imunitet koji ih automatski čuva od večerašnjeg ispadanja.

Specijalni muzički gost u emisiji bila je Marija Šerifović, koja je već zagrejanu atmosferu u studiju dovela do usijanja izvođenjem pesme "Mrš" sa novog studijskog albuma "Hrabrost".

Glasovima publike koja je slala SMS poruke odlučeno je da se u duelu nađu Vanesa Šokčić sa svojim partnerom Vladimirom Todorovićem, kao i Lena Bogdanović sa Mirkom, a uskoro će biti poznato i ko od njih nastavlja učešće u takmičeju, a ko se pridružuje parovima koji su ispali.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>