Style

Ljubav

Budimo humani. Ovako Seka Aleksić podržava ugrožene od poplava! (Foto)

Seka Aleksić je već bezbroj puta pokazala nesebičnu humanost i veliko srce uvek spremno da pomogne, pa je i ovog puta svu svoju pažnju usmerila ka unesrećenim ljudima koje je nedavno zadesila užasna elementarna nepogoda u vidu poplava.

Budimo humani. Ovako Seka Aleksić podržava ugrožene od poplava! (Foto)



Seka Aleksić i u novom blogu apeluje na sve ljude dobre volje: Ostanimo složni, pomozimo!
Pevačica je u znak solidarnosti obukla unikatnu haljinu modne kreatorke Suzane Perić, sa porukom i "haštagom" #BudiHuman, na kojoj su celom dužinom ispisani brojevi za pomoć ljudima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj koji su za samo nekoliko sati ostali bez svojih domova i svaka vrsta pomoći im je od izuzetnog značaja.

Seka Aleksić postala ambasador Humanitarne fondacije Novi Beograd (Foto)
Pre samo mesec dana Seka Aleksić je zvanično postala ambasador Humanitarne organizacije Novi Beograd, koja osim za bolesnu decu, prikuplja novac i za ugrožene od poplava. Svoju solidarnost pokazuje svakodnevno, iako pojedinosti vešto krije od medija jer tuđu nesreću ne koristi za samopromociju, a haljina kojom apeluje na sve ljude dobre volje itekako svedoči o količini dobrote u ovim teškim trenucima po našu zemlju, ali i čitav region.


Na društvenim mrežama ubrzo su usledili brojni komplimenti na pevačicin račun, a zahvalnost joj je uputio lično i osnivač fondacije Novi Beograd, Aleksandar Šapić.


Stoga, podsećamo na brojeve koji su ispisani na Sekinoj haljini:

SRBIJA / SMS sa brojem 4 pošaljite na 1010
BiH / poziv na broj 1458
HRVATSKA / poziv na broj 060 9011

Detaljnija uputstva možete pronaći na ovoj stranici.

Budimo humani!


Autor: B.B.
Foto: Twitter/ Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>