Svet

Region

Premijera filma Na rubu vremena: London ispratio Toma Kruza i Emili Blant u avanturu života (Foto+Video)

Jutros je u Londonu održana prva od tri svetske premijere filma Na rubu vremena kojima će danas prisustvovati zvezde novog Warner Bros.-ovog SF blockbustera, Tom Kruz i Emili Blant, zajedno s režiserom Dagom Limanom.

Premijera filma Na rubu vremena: London ispratio Toma Kruza i Emili Blant u avanturu života (Foto+Video)


 
Na rubu vremena: Tri premijere istog dana na dva kontinenta (Video)
Svoju nemoguću misiju oni su započeli u ranojutarnjim satima uz neviđeno zanimanje javnosti i medija koji su ih, zajedno s kišom, ispratili u avanturu života. Uprkos neuobičajenom vremenu održavanja premijere te dosadnim kapljicama koje nisu prestajale da padaju , celom događanju nije nedostajalo glamura za šta su se pobrinuli glumci koji su blistali na crvenom tepihu ponosni na film koji je dan pre početka prikazivanja u bioskopima širom sveta  već pokupio najviše ocene kritičara.



Ekipa filma Na rubu vremena nakon Londona uputila se u Pariz na još jednu premijeru, a nakon što osvoje grad svetlosti na redu je večerašnja šetnja crvenim tepihom u Njujorku  kojom bi trebao da se završi ovaj jedinstveni poduhvat.



Prisustvovati trima premijerama u tri grada i tri države u jednom danu zasigurno će biti teško nadmašiti, kao i film za koji mnogi kažu kako je najbolji Kruzov  do sada.



Autor: J.B.
Foto: Blitz Film & Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>