Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tanja i Marko imaju imunitet i oslobođeni su ispadanja!

Šou Ples sa zvezdama u osmoj epizodi imao je nešto izmenjena pravila. Tanja Petrović i njen plesni partner Marko osvojili su večeras najviše glasova i automatski dobili imunitet koji ih čuva od ispadanja, dok se za dodatne poene u duelima borilo šest parova.

Ples sa zvezdama: Tanja i Marko imaju imunitet i oslobođeni su ispadanja!



Ples sa zvezdama: Tanja Petrović i Marko dobili čak četiri desetke, odigrali savršenu rumbu
Disko, rumba i samba kategorije su u kojima su se plesni parovi takmičili u duelima. Tanja i Marko osvojili su čak četiri desetke večerašnjom besprekornom rumbom, čime su im prethodni glasovi izbrisani pa su tako na bezbednoj poziciji, bez straha od ispadanja.

U prvom plesnom duelu u kom je zadatak bio disko ritam, našli su se Nigor i Jelena Borović, i Aleksandar Šapić i Slađana Paunović. Žiri je odlučio da Nigor i Jelena dobiju 3 poena, a Slađa i Aleksandar 0 poena.

Drugi duel bio je između Ivana Mihailovića i Marije Martinović, i Lene Bogdanović i njenog novog partnera Mirka Kneževića. Nakon otplesane sambe i nijansa koje su presudile, Ivan i Marija su osvojili od žirija 0 poena, a Lena i Mirko maksimalnih 3.

Na kraju, treći duelisti su bili Tanja Bošković i Marko Mićić, i Vanesa Šokčić i Vlada koji su plesali rumbu. Tanja i Marko dobili su 3 poena, a Vanesa i njen plesni partner izašli su kao gubitnici, sa 0 poena.

Podsećamo, publika i dalje glasa, a pristigli glasovi će se sutra sabirati sa osvojenim poenima pojedinačnih parova. Koji par će ispasti iz šoua Ples sa zvezdama, kao i sve detalje emisije i dalji tok takmičenja, pratite sutra na našem portalu.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>