Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tanja Bošković iskrena do srži - ja sam najostavljanija žena na svetu!

Jedna od naših najlepših glumica Tanja Bošković, jedna od takmičarki Plesa sa zvezdama, prilično je uzdrmala javnost kada je u naletu emocija priznala da je najostavljanija žena na planeti te da ima pravo da ima suze u očima.

Ples sa zvezdama: Tanja Bošković iskrena do srži - ja sam najostavljanija žena na svetu!



Glumačka diva u večerašnjoj epizodi Plesa sa zvezdama ostavila je bez reči i voditeljku Irinu Radović, kada je u trenutku samokritičnosti zbog greške načinjene tokom plesne tačke, priznala da je najostavljanija žena na svetu. "Imam pravo da imam suze u očima, stalno. Mislim da sam najostavljanija žena na svetu", rekla je Tanja, iako je od žirija i domaćina pobrala samo komplimente za izgled i plesno umeće iz epizode u epizodu.

Osim toga, izjavila je i da bi njen život, da nema dece i prijatelja, bio jedna velika farsa, ističući da su komplimenti jedno, a život drugo. Glumica je dodala i da dobro podnosi samoću: "Umem da živim sama i umem da podnesem da budem ostavljena".  Gromoglasnim aplauzom pozdravila ju je publika, našta je Tanja dodala da ima još jedno dete - plesnog partnera Marka, koji je, smatra ona, izvanredan plesač.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>