Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ivan i Marija skroz zbunili žiri, ljubavne iskre frcale na sve strane!

Glumac Ivan Mihailović i njegova partnerka Marija Martinović večeras su u Plesu sa zvezdama pokazali nešto više od samog plesa, ako je suditi po komentarima žirija, čiji su večeras gostujući članovi proslavljeni reditelj Radoš Bajić i jedna od najpoznatijih novinarki Duška Jovanić.

Ples sa zvezdama: Ivan i Marija skroz zbunili žiri, ljubavne iskre frcale na sve strane!



Aleksa i Irina domaćini su i večerašnje epizode čija je tema ljubav, a posebne u smislu da je u potpunosti posvećena žrtvama poplava. Osim što se odlično snašao u ulozi žirija, Radoš Bajić je uputio pohvalu Aleksi i saopštio javno da mu proriče svetlu budućnost. Takođe je iskoristio priliku i da posebno pohvali igrače i igračice koji plešu sa domaćim zvezdama, ali je i jasno izneo svoj stav da su Ivan i Marija pokazali na podijumu nešto više od "poslovne saradnje" aludirajući na emocije, sa čim se složio i ostatak žirija Plesa sa zvezdama.

Večerašnja emisija osim posebnosti zbog teme, nosi i nova pravila. Naime, plesni par koji bude imao najviše glasova dobiće imunitet, dok će se preostalih šet parova boriti u duelu, kako su voditelji najavili - nešto drugačijem od dosadašnjih. A da li će Ivan i Marija u ostatku šoua dostići nešto više od dosadašnjeg plesnog partnerstva, ostaje da vidimo.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>