Region

Svet

Mina Kostić i Igor X: Nećemo se više javno svađati

Popularni estradnii par Mina i Igor Kostić  posle nekoliko burnih svađa i raskida ponovo su zajedno. U poslednje vreme sa osmehom na licu često se mogu videti na noćnim beogradskim dešavanjima.

Mina Kostić i Igor X: Nećemo se više javno svađati



"Zaključite sami po našem osmehu da li smo se pomirili! Napravili smo veliku grešku što smo o svemu raspredali u medijima, ali ćemo sada drugačije. Čuvaćemo život u naša četiri zida", rekao je Igor, a Mina je dodala:

"Gde ima ljubavi, tu su i varnice. Svi se svađaju, ali o tome neće javno da pričaju, a mi smo na sva zvona zvonili o našim prepirkama. Svi govore da im cvetaju ruže, a u stvari im leti perje na sve strane. Igora i mene emocije vode tamo-vamo, ali sve je to normalno", ističe Mina. Ona priprema novi album, ali ne razmišlja o tome kada će ga izdati.

"Pesme uveliko spremam, ali ne žurim sa izdavanjem zato što je haos na estradi i ne želim da napravim neki pogrešan korak. Zaista je velika gužva, koja mora da se raščisti. Previše je pevača na estradi. Sve je skupo i ne želim da reskiram", kaže Mina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>