Region

Svet

Region

Halit Ergenč - Sulejman tuži plastičnog hirurga zbog laži da mu je presadio kosu!

Turski glumac Halit Ergenč, proslavljen ulogom Sulejmana Veličanstvenog iz istoimene serije, odlučio je da tuži jednu privatnu kliniku jer su ga iskoristili radi samopromocije, slagavši da su mu uradili transplantaciju kose.

Halit Ergenč - Sulejman tuži plastičnog hirurga zbog laži da mu je presadio kosu!



Priča je potekla od informacije koja je preplavila turske medije, da Halit navodno zbog prečestog nošenja kacige i turbana zbog potreba serije gubi kosu, zbog čega je dobio komplekse i odlučio na tretman presađivanja kose, piše "Alo!".

Takvu situaciju je iskoristila jedna turska ordinacija, koja zbog "odnosa pacijenta i doktora" jedno vreme nije odavala informacije, ali šuška se da je "izvor" blizak ovoj lekarskoj praksi izjavio da je popularni Sulejman posetio ordinaciju i zakazao transplataciju.

Mešutim, Halit je ubrzo saznavši za navode, oštro demantovao čitavu priču:

"Ideja o transplantaciji kose mi nije ni pala na pamet. To ne planiram da uradim ni u jednom periodu svog života. Do sada čak nisam ni čuo za taj zahvat. Ne znam odakle ljudima takve informacije, ali situacija je svasvim jasna, ovo je urađeno zbog samopromocije. Mnogi su čak otišli korak dalje i napisali da sam već obavio zahvat transplantacije kose. Neki su me čak navodno videli da nosim periku. Ali, to su besmislene priče. Nije važno šta nosiš na glavi, sve dok je ono što čuvaš u njoj čisto i dobro", rekao je Halit.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija/ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>