Svet

Region

Mali Milan u Šakirinom spotu za SP Brazil 2014 pokazao fudbalsko umeće! (Video)

Spot za pesmu "La La La" koju je Šakira namenila Svetskom prvenstvu u fudbalu Brazil 2014, za samo par dana pregledan je na Jutjubu preko 41 milion puta. Osim kolumbijske zvezde, u spotu se pojavljuje i njen sin Milan, kao i partner Žerar Pike.

Mali Milan u Šakirinom spotu za SP Brazil 2014 pokazao fudbalsko umeće! (Video)



Mali Milan je izgleda krenuo tatinim stopama pa u spotu u nekoliko scena "pleše" sa fudbalskom loptom, stoga i ne čudi da Šakira ovaj put, iako je i sama pokazala zavidno umeće, nije bila najzapaženija, kako smo navikli. Svu pažnju u ekranizaciji pobrao je najmlađi član porodice, simpatični šesnaestomesečni mališan, a čini se i da je latino zvezda odustala od provokativnih spotova sa zgodnim muškarcima.

Dugoočekivani spot najavljuje predstojeće, 20. po redu Svetsko fudbalsko prvenstvo u Brazilu, a osim Šakirinih najmilijih muškaraca pojavljuju se i Lionel Mesi, Erik Abidal, Džejms Rodrigez, Sesk Fabregas, Serhio Kun Aguero i Radamel Falkao. Mundijal je na programu od 12. juna do 13. jula.



Inače, Šakira i Pike će još pet godina adresu prebivališta imati u Barseloni, obzirom da je fudbaler produžio ugovor sa istoimenim klubom.

Autor: B.B.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>