Svet

Region

Čarli Šin izbacio decu i bivšu ženu iz kuće, na nagovor verenice!

Čarli Šin se već odavno prepire i svađa u javnosti sa svojom bivšom surpugom, ali ovoga puta je prevršio svaku meru kada je je nju i njihovu decu izbacio na ulicu iz kuće koju im je kupio.

Čarli Šin izbacio decu i bivšu ženu iz kuće, na nagovor verenice!Pijani Čarli Šin umesto verenicu grlio strance po Parizu (Foto)
Zvezda serije "Dva i po muškarca", Čarli Šin je naredio svojoj bivšoj supruzi Deniz Ričards da se sa njenim ćerkama Sem, Lolom i Eloiz iseli iz kuće, tako da Deniz traži novi dom.

"Čarli je hteo da Deniz se sa ćerkama iseli iz kuće, gde je on sam živeo mesecima, a na tu ideju je došao na nagovor verenice Bret Rosi", kažu advokati glumca i dodaju da preseljenje neće biti lako jer devojčice idu u školu koja se nalazi u blizini kuće, zbog čega je Čarli dopustio da njegova bivša supruga boravi u kući dok devojčice ne završe školu.

Čarli Šin i Deniz su se venčali davne 2002. godine, a posle četiri godine razveli, dok je svađa počela zbog toga što Deniz nije navodno dozvolila Čarliju da provede praznike sa decom.

Autor: A.K:
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>