Region

Svet

Aleksandra Kovač trčala maraton za pokojnu mamu: Bila bi ponosna na mene! (Foto)

Aleksandra Kovač je još odavno obećala da će učetvovati u čuvenoj trci u Edinburgu, koja je posvećena obolelima od raka, a u čast njene mame koja je preminula. Ona je to obećanje i održala i istrčala svojih pet kilometara.

Aleksandra Kovač trčala maraton za pokojnu mamu: Bila bi ponosna na mene! (Foto)Aleksandra Kovač trči maraton u Edinburgu u spomen na majku
Pevačica Aleksandra Kovač je istrčala u čast svoje mame Spomenke, koja je preminula u predest i drugoj godini, trku u Edinburgu posvećenu obolelima od raka. Pevačica sama kaže da je bilo veoma emotivno i hladno, ali to joj nije predstavljalo problem.

"Mama bi bila ponosna! U njenu cast i u cast svih onih koji se bore sa rakom, istrcala sam humanitarni mini maraton u Edinburgu od 5km! Bilo je hladno, vetrovito, vrlo emotivno i mnogo ljudi je trcalo za razne organizacije koje pomazu obolelima od raka. Radim na tome da organizujem koncert podrske Srbiji, ovde u Edinburgu, i nadam se da cu uspeti", napisala je Aleksandra na društvenoj mreži Fejsbuk.Autor: A.K.
Foto: Facebook/Aleksandra Kovac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>