Region

Svet

Muzika Anđela - humanitarni koncert dece talenata Srbije

Humanitarni koncert talenata Srbije "Miuika Anđela" održaće se 05. juna u Ruskom domu od 19h, gde će publika imati priliku da uživa u klasičnoj muzici koju će na sceni izvoditi deca. Sav prihod od kupljenih ulaznica namenjen je za kupovinu aparata "Pacijent Monitor" Institutu za majku i dete u Beogradu.

Muzika Anđela - humanitarni koncert dece talenata Srbije



Humanitarni koncert Večna svetlost muzike u Narodnom pozorištu
U stalnom sastavu Muzike Andjela je 108 dece, na koncertu u Ruskom domu učestvovaće oko 150 dece iz cele Srbije. Prihod od prodatih ulaznica namenjen je za aparat "Pacijent Monitor" koji se donira deci oboleloj od malignih oboljenja na Institutu za majku i dete dr. "Vukan Čupić" u Beogradu.

U Institutu za majku i dete se godišnje uradi oko 2500 pregleda dece od 0 do 18 godina, oni imaju dva veoma stara aparata, i godišnje na lečenju ostane oko 850 dece obolele od malignih oboljenja, od 0 do 18 godina, od kojih se godišnje oko njih 300 nažalost više nikada ne vrati kući. Ova deca neće moći da budu sa nama na ovom koncertu, ali možda zahvaljujući vašoj donaciji budu naši počasni gosti na nekom od sledećih koncerata.

Koncert Muzika Andjela pomogli su mnogi, među kojima su i Fondacija gospođe Dragice Nikolić,  Prve dame Srbije, koju zajedno sa Predsednikom gospodinom Tomislavom Nikolićem, očekujemo kao počasne goste na koncertu u Ruskom domu, kao i druge poznate ljude iz sveta sporta, muzike i javnog života naše zemlje. Cena ulaznice je 500.00 dinara.

Račun na koji se može uplatiti donacija za koncert je: 355-0003200075252-75, sa pozivom  na broj: 106887224, svrha uplate: uplata donacije za pacijent monitor, primalac: Za Muziku Andjela, Zvezdane staze, Beograd.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Muzika Andjela

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>