Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Dilaver razmišlja o povratku u Mardin! Esma je u teškoj depresiji! (Foto)

Boran i Sila su u sve napetijem odnosu zbog Berzana. Iako je obećao da će se povući, Boran sumnja u njegovu odluku i veruje da priprema osvetu, kao i da je njegova porodica u velikoj opasnosti.

Serija Sila večeras: Dilaver razmišlja o povratku u Mardin! Esma je u teškoj depresiji! (Foto)



Serija Sila večeras: Esma krivi Silu za gubitak deteta, zajedno sa Berzanom smišlja plan kako da joj se osveti! (Foto)
Dilaver dolazi kod Sile i saopštava joj kako želi da napusti firmu, jer je razočaran raskidom sa Džeren i nije mu važnp gde će da ode jer ne može da ima život kakav je planirao. Sila ga potpuno razume, ali ne želi da mu dozvoli da se povuče, već da se izbori za svoja prava.

Ajše sve više pati zbog Husejina, iako je odbila da se uda za njega jednostavno ne može da se pomiri sa činjenicom da će morati da nastavi život bez njega. Esma napušta bolnicu uz  dozvolu lekara. Berzan smišlja plan osvete i okuplja svoje ljude kako bi im saopštio detalje.



Dilavera sve više grize savest zbog Esminog gubitka bebe i zove je kako bi video šta se sa njom događa i da li je dobro. Ona ipak odbija da mu se javi na telefon. Berzan zove Borana i govori mu kako mu se nije svideo ispad od Feride, kada je izvadio pištolj na Abahua, ali ga zove kako bi ga upozorio da će sledeći put možda pucati, jer ne zna da se iskontroliše. Prijateljica moli da Esmu da ode kod psihijatra, jer vidi da se sa njom događaju veoma čudne stvari. Esma priprema surovu osvetu Sili...

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>