Region

Svet

Dragica Radosavljević Cakana potrošila čitavih 200.000 evra na kupovinu stana od 150 kvadrata

Iako Dragica Radosavljević Cakana u Sremčici poseduje prelepu kuću, ona je sa suprugom odlučila da pazari nov stan koji se nalazi na Novom Beogradu i ima 150 kvadrata, a koštao je čak 200.000 evra.

Dragica Radosavljević Cakana potrošila čitavih 200.000 evra na kupovinu stana od 150 kvadrata



Dragica Radosavljević Cakana i njen muž potrošili 1.000 evra na poklone (Foto)
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana želi da se vrati u urbanu sredinu, pa će se iz kuće u Sremčici preseliti u stan od 150 kvadrata na Novom Beogradu koji je platila 200.000 evra, a sada ga i preuređuje po svom ukusu, što će je dodatno koštati.

"Zbog svakodnevnih obaveza koje obavlja u gradu, Cakana je odlučila da pazari stan u kojem će boraviti tokom nedelje, ali kuću koju ima u Sremčici neće izdavati niti prodavati, već će u njoj boraviti vikendom, kada ne radi, i kada su letnje žege. Ona je pre mesec dana kupila lep, komforan stan od 150 kvadrata, koji je platila 200.000 evra.
S obzirom na to da je nekretnina starijeg datuma, pevačica je poželela da ga renovira i sredi po svom ukusu, pa je odmah angažovala tim ljudi koji rade na renoviranju njenog novog doma. U želji da sve bude kao iz časopisa, Cakana je dodatno angažovala i dekoratera, koji će prema njenim i Nešinim instrukcijama urediti njihov stambeni prostor", rekao je izvor.

Cakana nije krila da je kupila stan i da ga sređueje: "Kupila sam stan, a sada ga sređujem. Unutrašnji radovi, instalacije, rasveta, parket, stolarija i zidovi, sve je gotovo. Samo fale još neke sitnice, koje sam naručila iz inostranstva. Ovih dana očekujem i to, što znači da ću vrlo brzo moći da se preselim. Na ovaj korak odlučila sam iz praktičnih razloga, tako da ću sada živeti na relaciji Novi Beograd", dodala je ona.

Autor: A.K.
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>