Region

Svet

Dunja Ilić pokazala pozadinu!

Pevačica je svoj prvi nastup održala u prepunom jednom beogradskom klubu gde je za publiku imala specijalni nastup na kome je otpevala nekoliko svojih pesama, a pravo iznenađenje se desilo kad se umesto očekivane crnke, na sceni pojavila vatrena plavuša.

Dunja Ilić pokazala pozadinu!





- Moj album prvenac je odlično prihvaćen kod publike, ali mislim da je singl “Šefica Podzemlja” ipak moj prvi i za sada najveći hit. Pesma i spot imaju preko milion pregleda na sajtu YouTube i jako sam srećna zbog toga što mi je pošlo za rukom da napravim takav hit bez velike i moćne izdavačke kuće koja bi stala iza mene.



 
Kaže Dunja i dodaje: U novembru planiram da izbacim novi singl koji ima jako šaljiv i vedar tekst, a zove se “Nisam Laka Maco”. Možda nece zvučati skromno, ali verujem da će ova pesma postići veci uspeh od “Šefice”. Ima zarazan ritam, tekst je lepršav i mislim da će se u njemu pronaći svaka samouverena žena. Pre nekoliko dana je završena produkcija pesme i svi koji su je čuli veruju da ce biti pravi mega hit. Naravno, i za ovu pesmu, koja će mojim fanovima biti novogodišnji poklon i zahvalnica za svu pažnju koju su mi poklonili, snimam spot. I ovog puta sam svoje poverenje dala ekipi “Visual Infinity”, a scenario spota sam uradila sama. Mislim da će se publici dopasti da me vidi u malo drugačijem svetlu od onoga na što su navikli. Ovog puta neće biti morbidnosti, već dosta šarenila – završava svoju priču Dunja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>