Region

Svet

Region

Brankica Sebastijanović: Tek nam predstoji težak period, želela bih da ovo jedinstvo potraje

Glumica Brankica Sebastijanović je proteklog petka učestvovala sa mnogim javnim ličnostima u humanitarnoj akciji "Pozovi, pomozi", a pored toga mlada glumica aktivno učestvuje u prikupljanju pomoći.

Brankica Sebastijanović: Tek nam predstoji težak period, želela bih da ovo jedinstvo potraje



Miloš Biković i Brankica Sebastijanović se čuvaju za prvu bračnu noć: Četiri godine bez seksa!
Mlada i perspektivna glumica Brankica Sebastijanović kaže da na Fakultetu dramskih umetnosti organizuje zajedno sa svojim kolegama niz humanitarnih aktivnosti čime prikupljaju novac za najugroženije.

"Potrudili smo se na našem Fakultetu dramskih umetnosti da organizujemo prikupljanje pomoći ovih dana, a sad smo organizovali i akciju među mlađim glumcima da posećujemo sva ova prihvatilišta i da razgovaramo sa decom, čitamo bajke, da bar pokušamo na kratko da im skrenemo misli sa tragedije koja im se dogodila. Takođe smo u dogovoru da ovih dana organizujemo i postavimo jednu dečiju predstavu, da bi njima bilo zanimljivije jer im je to sada jako potrebno", kaže glumica i dodaje:

"Nama tek predstoji težak period, meni je drago samo što se nekako probudila svest kod stanovništva i većina je izašla da pomogne, oseća se to neko jedinstvo, a ja bih želela da što duže to potraje, jer samo jedni drugima možemo najbolje da pomognemo", rekla je Brankica.

Autor: A.K.
Izvor: Prva.rs
Foto: Brankica Sebastijanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>