Region

Svet

Region

Marija Karan na medenom mesecu od 300.000 dolara!

Glumica Marija Karan i američki producent i agent Džoel Lubin započeli su pre nekoliko dana u Beogradu život u bračnoj zajednici, a za prvo bračno putovanje izabrali su jedno od najegzotičnijih ostrva, Bora Bora.

Marija Karan na medenom mesecu od 300.000 dolara!



Marija Karan i njen suprug Džoel Lubin provešće medeni mesec u luksuznim bungalovima na ostrvu Bora Bora u Tihom okeanu, za šta će, šuška se, izdvojiti oko 30.000 dolara.
 
Marija Karan blistala u skupocenoj venčanici (Foto)
"Marija i Džoel uskoro će krenuti na Boru Boru i to neće biti njihova prva poseta egzotičnim ostrvima jer su već nekoliko puta boravili u Polineziji. Marija nam je rekla da je Bora Bora po njenom mišljenju najlepše mesto na svetu i da se veoma raduje povratku tamo. Njih dvoje su u poslednjoj poseti ovom ostrvu boravili u bungalovima koji su izgrađeni na samom moru", kaže izvor za Blic.
 
Bungalovi su za mnoge nedostižno, a za poznate ličnosti omiljeno mesto za boravak na Bori Bori, jer su praktično odsečeni od urbanih turističkih mesta. Novopečeni supružnici Marija i Džoel će tamo uživati u zanimljivim aktivnostima, poput ronjenja, plivanja sa delfinima i vožnje na skuterima i gliserima, a s obzirom na to da producent poseduje i jahtu, moguća je i mini-turneja po Polineziji.

Marija i Džoel su se na večnu ljubav zakleli na beogradskom Kalemegdanu, nakon tri godine veze. Glamurozno venčanje organizovali su u subotu u jednom restoranu u Beogradu, a prvu bračnu noć proveli su u jednom beogradskom hotelu. Džoel je zbog braka s Marijom primio pravoslavnu veru i kršten je tri dana pred venčanje.

Uzimajući u obzir i nedavnu izjavu lepe glumice da je u svog izabranika zaljubljena do ušiju, venčanje u Beogradu je bio logični izbor za Lubina i nju. Mariji se smeši i uspešna holivudska karijera s obzirom na to da je Džoel veoma cenjen u Americi, a između ostalih je sarađivao sa Tomom Kruzom i Džordžom Klunijem.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>