Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Esma gubi bebu, Boran uperi pištolj u Berzana! (Foto)

Esma odbija da prekine odnose sa firmom, pa je u svađi Dilaver slučajno grune i ona nezgodno pada i počinje da oseća jake bolove u stomaku. U tom trenutku nailazi Sila koja joj pritrčava u pomoć.

Serija Sila večeras: Esma gubi bebu, Boran uperi pištolj u Berzana! (Foto)



Serija Sila večeras: Ajše odbija svadbu sa Husejinom, Dilaver gura Esmu i poveđuje nju i njeno nerođeno dete!
Dilaver je zanemeo od straha, dok mu Sila govore da zove hitnu pomoć. Esma tera Silu od sebe, počinje da krvari i nastaje sve veći strah od gubitka bebe. Husejin moli Ajše za oproštaj, ali ona odbija da se uda za njega.  Sila zajedno sa Dilaverom odlazi u bolnicu kako bi saznala šta se događa sa Esmom i bebom.

Narin je zabrinuta za Jaren koja nikako ne dobija na težini, ali je lekar ubeđuje da je sve to normalno stanje i da je još uvek mala da bi napredovala brzo. Esma gubi bebu i govori prijateljici kako je sada zauvek izgubila Džihaa, a da je za sve to kriva Sila. Berzan saznaje za Esminu tragediju i telefonom joj govori kako na njega uvek može da se osloni.



Sila pruža podršku Ajše i govori joj kako će brzo preboleti Husejina ukoliko je zaista rešila da se ne uda za njega. Esma je očajna zbog gubitka deteta i govori  Berzanu kako će uskoro za njega imati jednu veliku molbu. On joj odgovara da će učiniti sve što bude trebalo. Berzan prati Borana i jasno je da ne mari za zakonske prepreke.

Boran shvata da Berzan želi da ga uvuče u nemilosrdan sukob, a obojica počinju da sumnjaju u ispravnost svoje borbe. Boran preseca Berzanu put,obojica vade pištolje jedan na drugog.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>