Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Ajše odbija svadbu sa Husejinom, Dilaver gura Esmu i poveđuje nju i njeno nerođeno dete!

Džener raskida sa Dilaverom zato što je shvatila da se promenila i ne želi da mu naudi, a Berzan je pretio Džener da da će ubiti Dilavera. Berzan iznova u glavi preživljava događaj sa Zelihom.

Serija Sila večeras: Ajše odbija svadbu sa Husejinom, Dilaver gura Esmu i poveđuje nju i njeno nerođeno dete!Serija Sila večeras: Ajše nestala, dok Esma otkriva Džener da je Dilaver oženjen!
Džener je tužna i iznova proživljava događaje sa Dilaverom, ubeđujući sebe da ga ne voli, pričajući da ako nastavi vezu sa njim postaće neko drugi. Boran i Sila razgovaraju o prošlosti i dogovoaraju se da nikada neće razdvojiti Jaren od Bedirhana.

Boran je pozvao Ajše na razgovor, hde joj kaže da je uplašila sve svojim nestankom i pita je za Huejina, da li bi se ona udala za njega, što ona odbija. Husejin se izvinjava Sili za sve što je učinio, a ona ga tera da ponovo osvoji Ajše, iako Ajše odbija svadbu.Džemil biva praćen, kao i njegova porodica, iako Džemil ne zna ko je izdao naređenje, on preti i moli da njegovu porodicu ostave na miru. Esma odbija da prekine odnose sa firmom, pa je u svađi Dilaver slučajno grune i ona pada i poveđuje sebe i nerođeno dete.

Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>