Region

Svet

Pozovi, Pomozi: U humanitarnoj akciji TV Prva prikupljeno preko 20 miliona dinara! (Foto)

U humanitarnoj akciji televizije Prva "Pozovi, Pomozi" učestvovale su  brojne javne ličnosti sa naših prostora. Pevači, glumci, sportisti i političari razgovarali su telefonom sa ljudima dobre volje koji su želeli da daju svoj doprinos i pomognu ugroženom stanovništvu u poplavama, a prikupljeno je preko 20 miliona dinara.

Pozovi, Pomozi: U humanitarnoj akciji TV Prva prikupljeno preko 20 miliona dinara! (Foto)



Pozovi, Pomozi večeras na TV Prva, domaćin akcije Ivan Ivanović
Akciji "Pozovi, Pomozi", priključio se veliki broj poznatih ličnosti, koji su odgovarali  na pozive običnih ljudi koji su želeli da daju svoj doprinos i pomognu ugroženom stanovništvu, koje je usled katastrofalnih poplava ostalo bez krova nad glavom.



Željko Vasić, Vlado Georgiev, Vlade Divac, Saša Kovačević, Đorđe Balašević sa suprugom Oljom, Lepa Brena, Olja Bećković, Ana Nikolić, Bane Trifunović, Tanja Savić, , Vanja Grbić, Jelena Tomašević, Viktor Savić, Nina Janković, Ivan Bosiljčić, Siniša Mihajlović, Goca Tržan, Zoran Kesić, Andrija Milošević, Jelena Karleuša i mnogi drugi preko četiri sata su se javljali na telefone koji su neprestano zvonili, a sve javne ličnosti bile su zadovoljne što na taj način mogu doprineti žrtvama poplava.



Domaćin večeri bio je Ivan Ivanović koji je pored poznatih zvezda, ugostio, spasioce, vatrogasce, policajce, vojnike, ali i žrtve poplava koje su ostali bez krova nad glavom. U veoma potresnoj emisiji koja nas je podsetila na sve teške trenutke koje su se dogodile u proteklih sedam dana prikupljeno je preko 20 miliona dinara.

Svi su pokazali veliko srce i humanost sinoć, a javne ličnosti apelovale su na sve ljude da ostanu složni i da nikako ne odustaju od pomoći, jer težak period za našu zemlju i ugroženo stanovništvo tek predstoji.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>