Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Ajše nestala, dok Esma otkriva Džener da je Dilaver oženjen!

Dilaver priznaje ocu da se zaljubio Džeren i da želi da se razvede od Umu, Zinar odbija takvu mogućnost i govori mu da ne želi da se suprostavlja plemenu i da nikako ne može da napusti ženu svog brata koju je po običajima morao da oženi.

Serija Sila večeras: Ajše nestala, dok Esma otkriva Džener da je Dilaver oženjen!



Šivan govori Ajše kako je Husejinova majka bila protiv njihovog braka i da on nije kriv zato što je on nestao. Firuz je zabrinut za živote svojih najbližih i govori Boranu kako treba da se paze od Berzana, jer ukoliko ostane na slobodi neće biti nikome dobro.  Sila i Boran su zabrinuti za Ajše koja je nestala.

Džener u razgovoru sa Esmom saznaje, da je Dilaver oženjen. Misli da je Esma laže kako bi joj napakostila. Dilaver pokušava da ubedi oca da mu dopusti da se razvede, ali on ne želi nikako da čuje za takvu ideju, jer je svestan da pleme to nikada ne bi dopustilo. Husejin se pojavljuje kod Ajše.

Ajše se konačno pojavljuje kuići, svi su bili zabrinuti da je nakon razgovora sa bratom nešto nažao učinila sebi. Berzan kidnapuje Džener od koje želi da sazna sve o Dilaveru i njegovim planovima. Posle kratkog razgovora, dovode je do restorana u kome je trebala da se nađe sa Dilaverom, koji odmah primećuje da se sa njom nešto događa.



Autor: A.K.
Foto: Printsceen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>