Region

Svet

Region

Marija Karan se udaje danas, venčanje mirno, sa najbližom rodbinom

Marija Karan je pokušala da sakrije činjenicu da će se danas venčati, ali to izgleda nije uspela. Svadba zbog vanredne situacije traje već tri dana, a zbog dana žalosti čin venčavanja je pomeren za danas.

Marija Karan se udaje danas, venčanje mirno, sa najbližom rodbinom



Marija Karan sa drugaricama proslavila devojačko veče
Glumica Marija Karan je zvanice smanjila na minimum, a čitava svadba je zbog vanrednih situacija je potrajala skoro tri dana. Ona je u četvrtak napravila koktel zabavu za zavanice, a venčanje koje je trebalo da se odvije juče je pomereno za danas.

"Marija nikako nije želela da se za njenu svadbu sazna i da je mediji prate u stopu, zato je rešila da sve to bude organizovano u tajnosti. Cela svadba je zbog vanrednih okolnosti potrajala čitava tri dana. Naime, u četvrtak je u jednom beogradskom hotelu upriličen koktel za sve zvanice, dok je venčanje trebalo da se održi juče, ali je zbog dana žalosti pomereno za danas. Nakon što se danas venčaju u jednoj beogradskoj crkvi, par će zajedno sa gostima preći u obližnji restoran, gde je organizovano svadbeno slavlje", kaže izvor blizak glumici.

"Oni su već napominjali da žele da se svadba organizuje u Beogradu, te je Džoel tako pristigao sa svojom porodicom pre nekoliko dana. On boravi sa Marijom u njenom stanu u Beogradu, dok su njegovi gosti smešteni u hotelu. Moram da napomenem da gosti do poslednjeg trenutka nisu znala u koliko sati treba da se pojave na proslavi, jer Marija nije želela da se sazna za njenu svadbu. Nije mi jasno zbog čega krije venčanje", dodaje isti izvor.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>