Region

Svet

Ivan Marinković: Majku mi je zamalo ubilo drvo!

Majka Ivana Marinkovića umalo nije nastradala nakon što joj je pre nekoliko dana pala u dvorište kuće pala trešnja. Bivši suprug Goce Tržan kaže da brine za majčin život, jer nadležni ne žele da iseku drvo koje joj ugrožava život.

Ivan Marinković: Majku mi je zamalo ubilo drvo!



Ivan Marinković: Pink mi još nije isplatio honorar!
Ivan Marinković  kaže da je njegova majka za dlaku izbegla tragediju, kada je drvo trešnje palo u dvorište kuće, a sada veliku opasnost predstavlja ogroman orah, koji preti da padne na kuću i žice sa strujom. Prema njegovim rečima, nadležni organi ne žele da iseku drvo koje ugrožava život njegove majle.

"Sva sreća da kada je trešnja pala nije pala na ovu stranu, ali da jeste, tačno bi srušila krov i ubila je na mestu. Zbog oraha nadležne zovemo danima, da se ne bi desila ista situacija kao sa trešnjom koja je uništila automobile. Veći problem su grane, koje su se nadvile nad strujni vod, koji može da se zapali, a ne smem ni da pomislim šta bi bilo da drvo padne. Zvali smo sve moguće inspekcije, komunalne službe i svi svaljuju odgovornost na one druge. Niko nije hteo ni da nas sasluša ", rekao je Ivan, dok njegova majka Dragica kaže da non stop živi u strahu:

"Bolujem od kancera i idem na terapiju, a na kraju drvo da mi dođe glave. Stvarno mi nije svejedno jer spavam u strahu. Na kraju su mi dali broj da se javim u opštinu Palilula, pa će oni to procesuirati i ako im oni daju nalog ponovo izaći. Napisala sam i tu molbu jer sam predsednica kućnog saveta, ali uzalud, dok se oni smisle, mi ovde možemo da nastradamo", zaključila je majka Ivana Marinkovića.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Jelena Vučetić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>