Region

Svet

Moje srce kuca za Srbiju: U akciji TV Pink prikupljeno 18 miliona dinara! (Foto)

U humanitarnoj akciji "Moje srce kuca za Srbiju" u organizaciji televizije Pink učestvovale su najpopularnije javne ličnosti sa naših prostora, od pevača preko glumaca do voditelja, sportista, državnih funkcionera i umetnika, a prikupljeno je više od 18 miliona dinara.

Moje srce kuca za Srbiju: U akciji TV Pink prikupljeno 18 miliona dinara! (Foto)



Akciji se odazvalo preko sto javnih ličnosti, a na telefone su se raspoloženo javljali: Ceca Ražnatović, Dragana Mirković, Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Vesna Zmijanac, Milan Kalinić, Milan Vasić, Rada Manojlović, Željko Šašić, Adil, Milica Todorović, Goga Sekulić, Danica Maksimović, Milan Stanković, Mirka Vasiljević, Savo Milošević, Keba, Đule Van Gog, Tanja Savić, Milica Mandić i mnogi drugi. Uživo emitovan program sinoć iz Pinkovog studija u Šimanovcima, čiji su domaćini bili Jovana Joksimović i Srđan Predojević, trajao je preko četiri sata, a sve javne ličnosti bile su zadovoljne što na taj način mogu doprineti žrtvama poplava.


Foto: Facebook/RTV Pink

Svi su bili složni u svojim izjavama, da su najviše zvali penzioneri kao i da su imali priliku da čuju razne priče, čak i one potresne od samih žrtava poplava. Bio je zastupljen uzrast od 7 do 77, neki su plakali, neki nisu želeli da duže razgovor, neki se smejali... Ipak, svi su pokazali veliko srce koje kuca za Srbiju. Međutim, ono na šta su apelovale sve zvezde sinoć jeste složnost kao do sada, jer težak period za našu zemlju i postradalo stanovništvo tek predstoji.


Humanost su pokazali i brojni donatori, među kojima i Miodrag Kostić sa svojom "MK grupom", ali i lično - sa porodicom. Od SMS i poziva prikupljeno je sinoć oko sedam miliona dinara, dok su donatori uplatili jedanaest miliona.

"Nastavićemo da organizujemo slične akcije u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni. U planu je da pravimo nekoliko humanitarnih koncerata po regionu", izjavio je za Kurir Željko Mitrović.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/RTV Pink, Twitter/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>