Region

Svet

Marija Šerifović i studenti FMU zajedničkim snagama za žrtve poplava! (Video)

Nekoliko studenata sa Fakulteta muzičke umetnosti svakodnevno oživljava ideju o prikupljanju pomoći za žrtve poplava pokrenutu putem Fejsbuka tako što svira na Trgu u Beogradu, a u nedelju će im se pridružiti i jedan od najboljih vokala u našoj zemlji.

Marija Šerifović i studenti FMU zajedničkim snagama za žrtve poplava! (Video)



Marija Šerifović nosila humanitarnu pomoć, ali je nisu pustili u Sarajevo
U nedelju 25. maja, sa početkom u 21 sat, biće održan mini koncert Marije Šerifović i studenata fakulteta u Beogradu, ali i talentovanih, mladih ljudi iz cele Srbije, kom i vi možete prisustvovati.

Studentkinja Fakulteta muzičke umetnosti Katarina Petković otkrila je da će njihov jednonedeljni akt dobrote, u kojem na Trgu Republike svakodnevno sviraju i prikupljaju novac namenjen žrtvama poplava, veliko finale doživeti ove nedelje: "Sviraćemo ponovo za žrtve poplava, ali će nam se ovoga puta pridružiti i Marija Šerifović", rekla je Katarina Mondu, a onda otkrila kako je sve počelo i kako će raspodeliti zarađeni novac.

"Sve je počelo na Facebooku. Nas desetak se okupilo, a potom su počeli da se pridružuju ostali studenti fakulteta, ali i iz cele Srbije. Ispred nas je kutija za priloge, a nadamo se da će Marijinim gostovanjem biti više posetilaca", rekla je studentkinja i dodala da su studenti za ova tri dana prikupili lepu svotu novca i videli humanost na licima stanovnika grada.

"Dogovorili smo se da od novca kupimo sve što je neophodno - namirnice, odeću, sredstva za higijenu i lekove, a onda to razvozimo po prihvatilištima", otkrila je Katarina dalje planove, a mi njoj i njenim kolegama možemo samo reći veliko "hvala"!



Autor: B.B.
Izvor: Mondo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>