Region

Svet

Toni Cetinski usled tragedije izazvane poplavama odložio koncert u Beogradu i Podgorici (Video)

Regionalna muzička zvezda Toni Cetinski je, usled katastrofe koja je zahvatila našu zemlju i zemlje regiona BiH i Hrvatsku, otkazao beogradski i podgorički koncert, zakazan za 22. odnosno 30. maj.

Toni Cetinski usled tragedije izazvane poplavama odložio koncert u Beogradu i Podgorici (Video)



Toni Cetinski se priključio humanitarcima: Divno je videti ljude koji danonoćno pomažu! (Foto)
Koncert Tonija Cetinskog u Beogradu trebao je biti održan danas u "Bašti kod Juge", međutim, iz poznatih razloga odložen je za sedam dana pa je zvanični novi termin istog četvrtak, 29. maj. Gostovanje u Podgorici takođe je odloženo za 30. maj.

"Ovim putem želimo Vas obavestiti da je zbog tragedija koje su zadesile celu regiju koncert koji se trebao održati danas, 22.05.2014. u Bašti kod Juge, odgođen za 7 dana, te će se održati 29.05.2014. Sve informacije vezane za koncert objavićemo uskoro", saopšteno je iz PR službe Tonija Cetinskog.
 


Toni i njegova supruga Dubravka ovih su dana aktivni učesnici prikupljanja humanitarne pomoći, a pevač je istakao kako i dalje moramo pomagati ponosno i uzdignute glave sve dok se ljudi ne vrate u svoje domove, apelujući za pomoć u ovoj najstrašnijoj poplavi u istoriji Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 



Autor: B.B.
Foto: Printscreen Facebook/Tony Cetinski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>