Region

Svet

Lexington bend organizuje prvi humanitarni koncert za pomoć ugroženima 24. maja u Inđiji!

Lexington bend organizovaće prvi u nizu humanitarnih koncerata 24. maja u Inđija u klubu Plitvice. Momci iz grupe koji su se ovih dana veoma angažovali za pomoć ugroženima od poplava, odlučili su da organizuju humanitarne akcije kako bi prikupili što više novca koje će donirati za pomoć žrtvama katastrofalne vremenske nepogode koja je zadesila našu zemlju i region.

Lexington bend organizuje prvi humanitarni koncert za pomoć ugroženima 24. maja u Inđiji!Za Lanin prvi korak: Veliki humanitarni koncert večeras u Šapcu!
Grupa Lexington poznata je po svom humanitarnom radu, a kako bi pomogli ugroženima, odlučili su da organizuju niz koncerata na kojima će prihod od kupljenih karata ići na račun za pomoć žrtvama poplava koji su u proteklih sedam dana ostali bez najmilijih i krova nad glavom.

Ovo nije prvi put da se Lexington humanitarnim akcijama, već nekoliko puta do sada su učestvovali u raznim akcijama za ljude kojima je novac bio potreban za lečenje. Momci ovde neće stati, već će se na sve načine truditi da pomognu svim žrtvama velike vremenske nepogodem kao i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Autor: J.B.
Foto: Bojan Stanić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>