Region

Svet

Jelena Maćić privedena zbog širenja panike u vanrednoj situaciji!

Jelena Maćić našla se u veoma nezgodnom položaju kada je u sredu privedena zbog širenja panike u vanrednoj situaciji. Poznata po britkom jeziku šminkerka je poslednjih dana bila veoma aktivna na društvenoj mreži Fejsbuk, ali zbog svojih iskrenih reakcija mogla bi da završi i u zatvoru.

Jelena Maćić privedena zbog širenja panike u vanrednoj situaciji!Radnica iz trafike šokirala Jelenu Maćić: Nikakva si!
Jelena Maćić privedena je u sredu u policijsku stanicu 29. Novembar zbog širenja panike u vanrednoj situaciji, a razlog zbog koga je privedena podelila je sa svojim obožavaocima putem društvene mreže Fejsbuk. Status vam prenosimo u celini:

"Danas sam bila na informativnom razgovoru. Povod...širenje panike u vanrednoj situaciji. Kazna sa to je...od 6 meseci do 5 godina! Ja sam sa tim ok. Jesu u pravu...ali...advokata sigurno uzeti neću! Pošteniji od mene da bude ne može! O pameti...da ne pričamo. Apolitična sam osoba i zato ovo pišem! Niko ovo neće iskoristiti u svoje sfrhe...moj mozak drugačije funkcioniše...meni paniku izaziva nedostatak informacija! Ovde sam pisala iskljucivo svoje misli i impresije! Nikakvi subverzivni elementi učestvovali u tome nisu  samo potreseni ljudi sa lica mesta. Da! I dalje mislim da se istina krije! Da! Da sam na vlasti, ovakve kao ja bi hapsila u ovom trenutku! Ali ja vlast nisam! Vlast mora biti i svesnija i pametnija od mene...ja pametna jesam, ali me u životu samo emocije vode.

P.S. Ono sto nije moglo da uđe u zapisnik...Državni tužioče! Po kojoj logici sam ja subverzivan element?! Ekstremni sam nacionalista liberalnog pogleda na svet! Moje sumnje i misli su zločin...a u isto vreme Beogradom šetaju Žene u crnom! Nataša Kandić! Sonja Biserko! Po svakom zakonu one vrše čin veleizdaje na dnevnoj bazi! I one vam ne smetaju?! Ja vam smetam?! Što? Nema većeg Srbina od mene! Al ja sam od onih koje ne vole...al ih poštuju. Uhapsite me...samo nemojte da me tužite! Jer onda moram angažovati tim stilista, frizera, advokata. Ja te pare nemam....a možda mi Soroš da....ljudi, sve vas volim...bez obzira što vas ne poznajem. Vama...i samo Vama se izvinjavam za moje preemotivne statuse! Namera mi je bila plemenita", napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>