Region

Svet

Stanija Dobrojević saoseća sa porodicama stradalih, pružila podršku ugroženima: I ja sam izgubila sve...

I Stanija Dobrojević je mislima i srcem uz našu zemlju, iako je hiljadama kilometara daleko. Naime, omiljena starleta pružila je reči podrške ugroženima u poplavama iz daleke Amerike, gde trenutno boravi, pritom i saosećajući sa porodicama stradalih.

 Stanija Dobrojević saoseća sa porodicama stradalih, pružila podršku ugroženima: I ja sam izgubila sve...



Nezapamćena elementarna nepogoda u regionu u vidu katastrofalnih poplava je ovih dana, nažalost, glavna tema u domaćim, pa i svetskim medijima, a iz dana u dan sve je veći broj poznatih ličnosti koje se odazivaju apelu za humanitarnu pomoć. Tako se i Stanija Dobrojević pridružila mnoštvu javnih imena i izrazila saosećanje i podršku:

"Želim da izrazim saučešće porodicama stradalih i saosećanje za ugrožene ljude u nadi da će im uspešno pristići pomoć. Ja sam od onih koja je u ratu izgubila najmilijeg, izgubila sve. Materijalno se u životu kad tad nadoknadi, ali gubitak najbližeg nikad, ne... Bitno je da se uvek držimo ovako zajedno i da smo jedni drugima podrška. Još jednom, moje saučešće".

 


Osim toga, javno je apelovala i brojeve za slanje SMS-a za pomoć, navodeći sve tri zemlje pogođene poplavama: "Magični broj za osećanje ličnog bogatstva: Pošalji SMS SRB 1003, BiH 1458, CRO 060 9011".

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>