Svet

Region

Koko Ti pružila podršku i pozvala na pomoć: Moje srce je uz Srbiju! (Foto)

Američka starleta Koko Ti, čije poreklo po majci vodi iz Srbije, još je jedna u nizu slavnih ličnosti koja se ovih dana nesebično moli za našu zemlju koju je zadesila nezapamćena elementarna nepogoda.

Koko Ti pružila podršku i pozvala na pomoć: Moje srce je uz Srbiju! (Foto)Humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći pridružuje se sve veći broj svetskih zvezda pa iz sata u sat na društvenim mrežama nailazimo na novi apel pojedinaca da pomognu ugroženim ljudima u poplavama. I slavna Koko Ti (34) je javno uputila podršku našoj zemlji apelujući na pomoć, navodeći da joj odatle potiču baba i deda te da će učiniti sve što je u njenoj moći.

Koko Ti ponosna na svoje poreklo: Ja sam Srpkinja!
"Moje srce je uz Srbiju!! Odatle su moji baka i deda. Pomozimo im sada kada je najpotrebnije. Molim vas! Ja ću učiniti sve što mogu", napisala je supruga slavnog repera Ajs Tija na Tviteru. Takođe je podsetila i na PayPal način uplate finansijskih sredstava koji je otvoren isključivo radi pomoći žrtvama od poplava, potvrđeno je juče iz Vlade Republike Srbije.Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>