Region

Svet

Saša Popović donirao pola miliona dinara: Planiramo humanitarne akcije!

Prvi čovek Granda Saša Popović izjavljuje da je uplaćeno 500.000 dinara humanitarne pomoći ugroženima od poplave u Srbiji i Bosni. Dodaje da je već donirano 250.000 evra od strane kompanije "United group".

Saša Popović donirao pola miliona dinara: Planiramo humanitarne akcije!



Željko Mitrović i Saša Popović na tajnom sastanku: Ništa od saradnje
Direktor Granda, Saša Popović kaže da u planu imaju humanitarne aktivnosti koje će se odviti i pored 500.000 dinara koje je donirano za žrtve poplava.

"U planu su nam razne humanitarne aktivnosti. Neke smo već započeli, a neke nas tek očekuju. “Grand” produkcija se uvek odazivala i učestvovala svim humanitarnim akcijama, kao što su bile poplave u Jaši Tomiću, zemljotres u Kraljevu, tako da neće izostati pomoć sa naše strane", rekao je Saša i dodao:

"Tako je “United group”, čiji su članovi SBB i “Grand” produkcija, već donirala 250.000 evra za pomoć poplavljenim područijima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Mimo toga, “Grand” produkcija je samostalno uplatila 500.000 dinara na namenski račun Vlade Srbije", kaže Popović.

"Takođe, kada se nastavi takmičenje za “Zvezde Granda”, sav prihod od SMS glasova, sve do finala biće upućen za pomoć poplavljenim područijima u Srbiji i Bosni i Hercegovini, o čemu smo javnost već obavestili", dodao je on.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Oksana Toskić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>