Region

Svet

Milan Stanković šokirao javnost objavom prave istine iz Obrenovca! (Foto)

Milan Stanković naišao je na veliku podršku kada je na društvenoj mreži objavio šokantnu istinu o poplavom ugroženom i uništenom Obrenovcu, u kojem su do juče živele njegova majka i sestra.

Milan Stanković šokirao javnost objavom prave istine iz Obrenovca! (Foto)



Milan Stanković: Majka mi je na sigurnom, evakuisali su je iz Obrenovca!
Stan u kojem su živele majka i sestra Milana Stankovića potopljen je, a tragedija nije sprečila pevača da zajedno sa sestrom sinoć pomogne u prikupljanju humanitarne pomoći najugroženijima. Osim svojih najbližih, Milan je u Beograd doveo i dve komšinice i jednog psa. Ipak, jednim je "postom" na Fejsbuku itekako privukao oči javnosti, zbog čega su ga neki osudili, a neki mu pružili veliku podršku radi hrabrosti zbog objavljivanja prave istine iz ovog grada.

"Dakle, pljačkaši protiv policije! Kod stočne pijace u Obrenovcu izvlače leševe ljudi i stoke, brana u selu Skela je probila i tek se očekuje novi talas! Nažalost, ništa nije prošlo i mediji i vlast ublažavaju stanje koje samo Obrenovčani znaju. Da li je loše to što prenosim informacije direktno iz Obrenovca? One koje mediji ne vide, jer samo moji sugrađani znaju kako je zaista tamo?!", preneo je Milan tužnu sliku iz poplavljenog Obrenovca.

 


Autor: B.B.
Foto: Ilustracija Twitter/Milan Stankovic

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>