Region

Svet

Boban Rajović apelovao na fanove i prijatelje: Ne žurite sa osudama i kritikama!

Boban Rajović oglasio se putem svoje zvanične Fejsbuk stranice kako bi apelovao sve njegove fanove i prijatelje, koji u poslednje vreme osuđuju poznate ličnosti zbog ne davanja humanitarne pomoći ili previše eksponiranja u medijima.

Boban Rajović apelovao na fanove i prijatelje: Ne žurite sa osudama i kritikama!



 PREMIJERA! Boban Rajović - Baraba, pogledajte novi spot opasnog momka! (Foto+Video)
Boban Rajović ogorčen je zbok pojedinih komentara koje su se pojavioli u medijima, u kome su počele osude javnih ličnosti zbog preteranog eksponiranja u medijima, kao i ne davanja humanitarne pomoću ugroženim licima.

Apel vam prenosimo u celosti:

"Kao prvo, molim vas da ne žurite sa osudama i kritikama tipa: ''Gde je ovaj ili onaj, dajte pare, pomozite, lako je pevati pokažite se na delima....'' jer ne možete znati da li je ili nije pomogao.

Ako je neko slikao ili su ga slikali kako pomaže mnogi ospu drvlje i kamenje kako je to samo zarad marketinga, ako to neko uradi u potpunoj anonimnosti ili preko drugih ljudi, čisto da bi izbegao navedene osude uslede ponovo napadi kako ništa ne čini da pomogne...

Ponavljam, ne možete znati ko je pomogao i pomaže. Jedino što sa sigurnošću možete znati je ŠTA STE VI LIČNO UČCINILI ZA UGROŽENE?!

Sad nije vreme za osude, kritike, napade i ostale apsolutno nebitne gluposti. Sad je vreme da se solidarišemo sa ugroženima, da pomognemo kako i koliko ko može. Ništa nije beznačajno i sve je dobro došlo jadnom narodu u Srbiji i Bosni, kao i u delu Hrvatske.

Organizujte se, ako ste u mogućnosti obiđite ugrožene, pitajte kako možete pomoći. Ovo je jedna ogromna nesreća i katastrofa čije cemo posledice sanirati mesecima, možda i godinama zato je potrebno da se manemo šuplje priče i bilo kakvih osuda. Ovo je trenutak da se solidarišemo i pustimo da naša dela govore umesto nas. Nemojte žuriti ni sa kritikama onih koji ''samo pišu statuse podrške'' jer ponavljam, ne znate celu priču.

Juče mi je jedan prijatelj, koji je inače nepokretan, rekao: ''Nažalost ne mogu ustati na svoje noge i svojim rukama puniti vreće sa peskom i čupati ljude iz vode ali dragi Bog mi je ostavio mogućnost da zovem u pomoć i to ću raditi, zvaću telefonom, apelovaću putem društvenih mreža, učiniću šta mogu...''

Zato vas molim ne trošite vreme na kritike već razmislite kako vi mozžete nekom pomoći. Sami najbolje znamo šta činimo i ne treba da očekujemo za to nikakvu zahvalnost ni aplauze, to je naša ljudska i moralna obaveza i dovoljno je da mi znamo i da u tišini, bez osuda i kritikovanja drugih, činimo sve što možemo da pomognemo unesrećenom narodu Srbije i Bosne, kao i u delu Hrvatske.

Takođe vas molim da se suzdržite i od komentara "Bravo Bobane, svaka čast...'' Umesto toga molim vas da u komentare ostavljate sve PROVERENE informacije koje bi mogle biti od koristi ugroženima.

Želim vam svako dobro, čuvajte se i neka vas dragi Bog čuva.
Životi su najbitniji a sve ćemo mi popraviti zajedno, malo-pomalo....

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Boban Rajovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>