Region

Svet

Dragana Mirković: Jako sam zabrinuta i potresena za moju zemlju!

Dragana Mirković veoma je potresen acelokupnom situacijom koja je zadesila našu zemlju i region. Pevačica zajedno sa svojim suprugom poslala je dva kombija humanitarne pomoći, kako bi pomogla ugroženim licima.

Dragana Mirković: Jako sam zabrinuta i potresena za moju zemlju!



Dragana Mirković o predstojećem koncertu: Biću bolja od same sebe!
Dragana Mirković je sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem u najkraćem roku spremila pomoć za osobe koje su zbog poplava evakuisane iz Obrenovca i drugih gradova. Toni je u subotu uveče stigao iz Beča s dva kombija puna hrane, vode, sredstva za higijenu, toalet-papira i ostalih neophodnih stvari, koje je prevezao do Beogradskog sajma, gde je jedan od smeštajnih centara.

"Veoma smo potreseni i zabrinuti. Ovakvu katastrofu ne pamtim. Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo. Sve ovo što se dešava je toliko tužno da više od toga ne znam šta da kažem", rekla nam je Dragana drhtavim glasom, pokušavajući da zaustavi suze.

Pevačica je u stalnom kontaktu s familijom i prijateljima iz Srbije, a preko satelita prati sva dešavanja u zemlji. Angažovala je zaposlene na svojoj televiziji DM sat iz Požarevca da se priključe u izveštavanju i da apeluju na narod da pomognu ugroženima kojima je bujica odnela sve što su godinama sticali.

"Akciju smo počeli apelom za pomoć na televiziji DM sat pošto nas gledaju svuda u svetu. Kajron ide non-stop. Ljudi s televizije su na nogama i pomažu na sve načine. Toni je kupio potrebne stvari za ugrožene i dopremio ih je u Srbiju. Odvezao je vodu, ćebad, veš, čarape, stvari za ličnu higijenu. Ja sam ostala u Beču i dalje skupljam pomoć. Uvek sam tu da pomognem, ovo nije sve", poručila je folk zvezda i napomenula da je njena moralna obaveza da pomogne i Bosni jer je njen muž rodom odatle.

Autor: J.B.
Izvor: Kuri-info.rs
Foto: Facebook/Dragana Mirković FanTeam

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>