Svet

Region

Pamela Anderson žrtva nasilja: Silovali su me u osnovnoj školi!

Pamela Anderon odlučila je progovori o dešavanjima iz svog privatnog života i time otkrije šokantnu istinu, da je u osnovnoj školi bila silovana. Poznatu Plejboj zečicu kao dete zlostavljala je dadilja, dok je njen prvi dečko prisilio na grupni seks.

Pamela Anderson žrtva nasilja: Silovali su me u osnovnoj školi!



Pamela Anderson zažalila zbog slikanja za Plejboj
Pamela Anderson tokom humanitarne večeri koja je organizovana u Kanu, progovorila je o svom detinjstvu i otkrila da je u osnovnoj školi bila žrtva nasilja i silovanja:

"Imala sam 12 godina kada me je stariji brat od prijateljice silovao. Bio je 13 godina stariji od mene. Počeo je sa masažom leđa, a završilo se nasiljem, izjavila je glumica.

Pamela Anderson do sada, nikada nije imala hrabrosti da progovori o svom traumatičnom detinjstvu. Ona je takođe otkrila da je dadilja zlostavljala kad je imala samo šest godina, a godinu dana posle prvog brutalnog silovanja iskoristio je i bivši dečko, kome nije želela da otkrije ime.

"Okupio je šestoricu prijatelja i svvi su me silovali. Htela sam da umrem od bola i sramote", rekla je glumica i dodala da se nada, kako će njeno iskustvo pomoći drugima, naročito mladima u borbi protiv nasilja.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>