Region

Svet

Nataša Bekvalac u svoj dom prima majke sa decom!

Nataša Bekvalac otvorila je vrata svog doma za sve majke sa decom koje su tokom katastrofalnih vremenskih nepogoda ostale bez krova nad glavom. Pevačica je voljna da otvari svoja vrata za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Nataša Bekvalac u svoj dom prima majke sa decom!



Nataša Bekvalac ne želi više da priča o muškarcima i bolestima!
Iako su mnogi kritikovali njen nastup u Kasini, pevačica kaže da nije mogla da pretpostavi da će ovakva tragedija zadesiti našu zemlju i da zli komentari na račun njenog nastupa nisu na mestu. Nataša je takođe otvorila vrata svog doma za ugrožene majke i decu koje su pogođeni teškom tragedijom.

"Moja porodica i ja činimo apsolutno sve kako bismo pomogli ljudima koje je zadesila ova nesreća pa sam odmah sutradan posle nastupa uplatila kompletan honorar iz Kasine ,takođe sam zajedno sa svojom porodicom organizovala da u ponedeljak iz fabrike "Redy grup" iz Niša ka ugrozenima krene kamion sa odećom i obućom za decu", rekla je Nataša i dodala:

"Od jutros moji podaci su u proceduri da u svom domu u Beogradu pružim utočiste majkama sa decom koji su trenutno bez krova nad glavom. Čim se ova situacija normalizuje održacu humanitarni koncert u klubu Kasina čiji ce kompletan prihod otici takođe za pomoc najugrozenijim porodicama u poplavama", rekla je pevačica, prenosi Alo.rs.

"Apelujem da u ovoj situaciji koja nas je snašla svi budemo složni i da damo svoj maksimum u pomoći ljudima kojima je nasa pomoc preko potrebna a ne da lincujemo i napadamo jedne druge bez razloga", zaključila je Nataša.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>